Acestea sunt cateva din testimonialele obtinute de ActeUK.com personal sau prin intermediul partenerilor.

Va multumim pentru feedback si pentru toate cuvintele de incurajare.

Cand am venit in UK stiam doar ca vreau sa incep de la 0 dar nu aveam nici cea mai mica idee cum am sa fac acest lucru. Am venit la dumneavoastra si acum sunt Self Employed si am licenta PCO, am propria masina in taximetrie si castig mult mai bine decat in constructii. Va multumesc ca ati avut rabdare cu mine, chiar daca a durat mult pana am reusit sa rezolv totul acum sunt linistit.

Ianos K - Sofer PCO

Salut, va multumesc pentru ajutorul cu contul bancar, dupa atatea refuzuri nici nu mai speram sa se rezolve ceva. Va multumesc inca o data si mult succes!

Alina P - Salon Machiaj

Am reusit in sfarsit ca trec blestematul de interviu, cu mari emotii dar acum pot sa merg mai departe, va multumesc Marian.

Marian R - Bucatar

Multumesc, nu stiu cum as fi reusit fara dumneavoastra! In 10 minute am inteles in sfarsit ce trebuie sa fac ca sa fiu legal in UK si mai ales, cum sa imi intregesc familia acordand drept de munca sotiei mele. Va multumesc, mult succes in activitate.

Iovan - Constructor (CIS)

Catre Mr Adrian.Va multumesc pentru raspunsul la toate intrebarile mele! Toate cele bune!

Dani P - Hairdresser

Venisem in UK de putin timp si munceam in cleaning, iar agentia mi-a cerut inregistrarea Self Employed. Una dn colegele de munca mi-a facut aplicatia de pe telefon si am fost sunata de Consulting RO. Acum am deja doi ani de cand colaborez cu ei. Recomand pentru atentia la detalii.

Alexandra R - Cleaner

Am procesat Tax Return prin ActeUK.com dupa ce am fost contactat cu o oferta de catre EurowinSolutions. Tot procesul a fost rapid, mi-am primit banii direct in cont, nu au existat comisioane ascunse. Recomand serviciul, pentru economie de timp si mai putine batai de cap.

Marian E - Constructor (CIS)