1. Trimiterea acestui formular catre Acteuk.com sau afiliatii sai nu garanteaza in nici un fel deschiderea contului bancar in Marea Britanie.
  2. Bancile cu care Acteuk.com si afiliatii sai colaboreaza folosesc conditii stricte de aprobare a unui cont bancar personal sau de afaceri.
  3. Datele dvs de contact nu vor fi transmise mai departe dar vor fi folosite pentru a va inscrie in baza noastra de date pentru servicii ulterioare si pentru a va anunta de oferte speciale sau noi servicii introduse.
  4. Aprobarea contului bancar are la baza verificarea unui scor de credit precum si adresa dvs. in Marea Britanie si in Romania. Acest scor este verificat de catre banca, nu de catre Acteuk.com sau afiliatii sai. In cazul in care banca nu aproba contul bancar din cauza unui scor de credit negativ, atunci suma perceputa pentru deschiderea contului nu va fi restituita clientului.
  5. Este necesar sa va prezentati personal la biroul companiei cu care intrati in contact,  pentru deschiderea contului bancar personal sau de afaceri. Este de asemenea important sa prezentati documentele de identitate in original.
  6. Orice corespondenta intre banca si client va ajunge direct la adresa clientului. Acteuk.com si afiliatii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru astfel de corespondenta. In cazul in care este nevoie de schimbarea adresei, este necesar ca clientul sa se prezinte personal la una din filialele locale a bancii pentru aceste modificari.
  7. In cazul in care clientul nu plateste costurile datorate catre banca, este posibil ca banca sa inchida contul bancar. In aceste conditii Acteuk.com si afiliatii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru rulajul contului sau datoriile clientului catre banca.