08/03/2013

ActeUK Shared Applications – Economiseste Timp & Bani

Este timpul sa ai un avantaj major

Prin ActeUK – shared applications economisesti timp si bani si te asiguri ca documentele tale de munca in UK sunt tot timpul in regula.

Prin aplicarea la acest serviciu, vei fi tu contactat pentru rezolvarea problemelor si documentelor de care ai nevoie pentru a fi perfect legal in UK.

ActeUK Aplicatii Consultanta UK

Cum functioneaza?

In avantajul tau. ActeUK Shared Applications functioneaza prin trimiterea aplicatiilor tale de pe situl acteuk.com la o lista de companii de incredere, specializate pe consultanta si contabilitate aflate pe intreg teritoriul UK.

Companiile respective sunt autorizate sa-ti raspunda la intrebari, te pot indruma legat de situatia ta si te pot ajuta sa gasesti solutii pentru situatia ta.

Ce avantaje am?

Companiile te vor contacta pe tine cu oferte prin email sau telefonic pentru rezolvarea problemelor tale.

In acest fel, nu mai cauti tu pe cineva care sa-ti rezolve problemele – esti cautat cu rezolvari la problemele tale de persoanele cele mai in masura sa-ti dea un sfat profesionist. Este simplu, sigur si rapid!

Cat dureaza?

Aplicatiile primesc un raspuns in maxim 24 de ore. Trebuie sa fi pregatit pentru a raspunde la telefon si sa poti verifica contul de email.

Cat costa?

ActeUK Shared Applications este un serviciu gratuit. Costurile pentru servicii sunt preturile de lista oferite de companiile de consultanta si contabilitate respective, pentru prestarea serviciilor de care ai nevoie.

Acestea variaza in functie de oferta lor curenta, dar tu esti cel care decide oferta cea mai buna pentru tine.

Ce trebuie sa fac?

ActeUK Shared Applications - simplu si rapid

Completeaza formularul Aplicatie Globala aflat aici sau oricare formular cu cerere de servicii de pe website si esti deja inscris!

Shared Applications
About ActeUK.com