03/31/2010

Trimitere Tax Return Online

Trimiterea online are multe avantaje: taxele se calculeaza automat, deci stiti imediat cat trebuie sa platiti sau sa recuperati

Termenul de trimitere este de pana la 31 Ianuarie 2011 in comparatie cu Tax Return Clasic pentru care data limita este de 30 Septembrie 2010

Sunteti siguri ca ajunge la destinatie, nu exista erori de transmitere si primesti confirmarea de primire instantaneu

Din experienta ActeUK : Taxele se recupereaza mai repede in momentul in care se trimite formularul original online. Aveti grija sa aveti intotdeauna o copie dupa formularul completat si dovada trimiterii catre HMRC

Documente necesare pentru completare Tax Return

Prin lege trebuie sa pastrati toate documentele de business timp de 5 ani si 10 luni dupa terminarea anului financiar la care se refera acestea.

Documentele de business inseamna:

  • Facturi (invoices) emise catre cientii dvs
  • Chitante (sales receipts) pentru banii primiti cash de la clientii dvs
  • Payslips (fluturasi de plata) primiti de la contractor- in special in constructii CIS payslips
  • Chitante pentru toate cheltuielile de business (transport, telefon, scule, materiale, benzina, chitante parcare, masina, publicitate, marketing etc)
  • Bank statements, credit card statements pe intreaga perioada.
  • Lista sumelor pe care le-ati luat personal din business
  • Daca ati lucrat si ca angajat, payslips, P45 sau P60 primite de la angajator

Din experienta ActeUK : Investigatiile de la HMRC se fac si la intamplare, oricine poate fi verificat. Daca nu aveti chitantele care sa dovedeasca cheltuielile considerate in Tax Return, puteti sa aveti surpriza de a fi anulate toate sumele introduse ca si cheltuieli; decizia este la latitudinea HMRC.

Calcularea Profit & Loss – Venituri Cheltuieli

Cu aceste informatii, se creaza un Profit & Loss Account adica un raport financiar al business-ului dvs pt anul respectiv. Din totalul venitului brut se scad toate cheltuielile de business si se obtine profitul business-ului dvs.

Acest raport este necesar in momentul in care aplicati pentru un imprumut la banca, mortgage imprumut pentru casa, sau doriti sa inchiriati o casa si Estate Agent-ul respectiv vrea sa vada venitul dvs pe anul financiar trecut. Cifra care se ia in considerare, este Profitul Net.

Din experienta ActeUK : Daca formularul de Tax Return este trimis prin intermediul unei firme de contabilitate sau a unui contabil independent, cereti sa vi se dea si acest document. Un contabil autorizat, care foloseste un software performant ar trebui sa includa si acest document, o data cu formularul de taxe pentru a va permite sa evaluati raportul dvs.

Daca cereti asistenta unui contabil pentru completarea acestui formular verificati intotdeauna daca acesta se inregistreaza ca agent pentru dvs si poate sa va reprezinte la HMRC in cazul unei investigatii si bineinteles daca isi asuma responsabilitatea pentru calculul facut. Este de asemenea o cerinta legala sa semnati un contract de prestare servicii intre cele 2 parti).

In fiecare an asistam clienti care au fost investigati pentru calculul financiar facut pentru anul anterior si de multe ori este necesar sa plateasca amenzi usturatoare datorita neglijentei persoanei care a facut calculul si trimiterea Self Assesstment.

Self Assessment Tax Return , , ,
About ActeUK.com