03/31/2010

Ghidul ActeUK.com Pentru Tax Return in UK

Self Assesment inseamna completarea on line sau pe hartie a unui formular (Tax Return) pentru a comunica ministerului de finante (HMRC) date despre venitul dvs din toate sursele (self employment, angajat, dividente din companii ltd, actiuni…

Taxele care trebuie platite se calculeaza automat, in momentul in care se foloseste metoda online de trimitere.

Cine trebuie sa completeze Self Assessment Tax Return?

Toate persoanele care s-au inregistrat ca Self Employed inainte de 5 Aprilie 2010 (chiar daca lucreaza ca angajat in acelasi timp) precum si toti directorii companiilor ltd.

Din experienta ActeUK:

Tax Return trebuie trimis chiar daca nu aveti activitate ca self-employed in acel an sau daca ati plecat din Marea Britanie pentru o perioada. De asemenea, daca sunteti inregistrat din greseala de doua ori si aveti 2 nr UTR, trebuie clarificat mai intai pe care nr de taxe trebuie trimisa declaratia de taxe.

Cand vi se cere sa completati Tax Return?

In Aprilie 2010 HMRC trimite formularele speciale pentru completare pentru anul financiar 6 Aprile 2009- 5 Aprilie 2010;

Din experienta ActeUK: daca nu l-ati primit nu inseamna ca nu trebuie sa-l trimiteti, verificati daca HMRC are adresa dvs. curenta in baza de date, sau daca nu sunteti inregistrat de mai multe ori cu adrese diferite.

Self Assessment Tax Return , , ,
About ActeUK.com