08/22/2009

Numarul de Asigurare Nationala NINo 2021

Numarul de Asigurare Nationala (pe scurt NINo) este numarul unic alocat de catre Departamentul pentru Munca si Pensii din UK pentru plata contributiilor lunare sau trimestriale.

HM Revenue & Customs nu mai accepta inregistrari Self Employed in UK fara National Insurance Number daca doriti sa va inregistrati ca SE, trebuie sa aplicati mai intai pentru NINo.

Documentele necesare pentru NINo sunt diferite in functie de statutul tau la momentul aplicarii. Exista trei tipuri de aplicatie pentru NINo:

  • Aplicare pentru Nino ca Self Employed
  • Aplicarea pentru Nino ca Student – nu mai este valabila
  • Aplicarea pentru NINo pentru angajati sau cei ce cauta sa se angajeze

Indiferent de statut vei avea nevoie de urmatoarele documente:

Dovada de identitate: Pasaport, C.I sau Permis de conducere

Dovada de adresa in UK: Facturi de utilitati telefon, gaz, curent electric, contract de inchiriere sau extras de cont bancar

Este vital sa aplici pentru NINo daca:

  • Vrei sa te inregistrezi ca Self Employed
  • Esti student in cautarea unui loc de munca part-time
  • Doresti sa muncesti in UK ca angajat

Daca ai aplicat deja pentru NINo si ai fost respins, sau ai nevoie de asistenta, iti recomandam sa completezi formularul si iti vom propune solutii in functie de situatia ta.

Pentru Self Employed – Un pachet complet

Aplicatie Nino Online pentru Self Employed

Aplicarea pentru NINo se face in functie de statutul tau la momentul aplicarii. Impreuna vom evalua care este situatia ta actuala si care sunt documentle necesare de care ai nevoie.

Ne asiguram ca interviul este programat cat mai aproape de adresa ta si dosarul tau contine toate actele necesare pentru o aplicatie de succes.

Numarul NINo , ,
About ActeUK.com