ActeUK Raspunsuri Intrebari

Am selectionat cele mai frecvente intrebari referitoare la Emigrarea in UK pe care le-am primit de la persoanele care doresc sa inceapa o afacere in UK ca Self Employed sau sa infinteze o companie Ltd sau doresc sa se inscrie la un curs ca student.

Majoritatea raspunsurilor la intrebari despre emigrare in UK le aveti in lista de mai jos:

Click pe Intrebare pentru a afisa Raspunsul – Va rugam cititi intrebarile inregistrare deja inainte de a trimite o intrebare noua.

Lista Intrebari:

  1. Mihai B. > Am semnat un contract de aproximativ o saptamana deasupra caruia scrie: Self employed-contract for services. Asta inseamna ca sunt SE?
  2. Cristian L. > Salutare! Momentan muncesc in Irlanda ca ospatar dar vreau sa emigrez la Londra. Ce trebuie sa fac sa pot munci acolo?
  3. Iuliana A. > Buna, ma numesc Iuliana. Sunt de aproape 1 an in UK. Nu am cont bancar. Pot sa lucrez ca Self-Employed?
  4. Andrey B. > Poti lucra in Uk in Constructii ca Self-Employed?
  5. Giovanni > Poti lucra ca Self-Employed in fabrici, baruri sau restaurante?
  6. Sunt impreuna cu sotia mea in Anglia si amandoi suntem Self Employed. Rugamintea mea este sa imi spuneti cand si aproximativ cat trebuie sa platim taxe si National Insurance?
  7. Mihai R. > Am lucrat 12 luni legal in UK in perioada 2004-2005, as dori sa aflu cum pot sa-mi deschid propria mea afacere?
  8. Mircea B. > Este valabila diploma de Instalator in UK?
  9. Elena R. > Cat de legale sunt contractele oferite de agentiile din Romania, de ce au comisioane asa mari, de ce trebuie sa platesc taxa de scolarizare pt NVQ (ce inseamna?)
  10. Maria B. > Intrebarea mea este daca NINo este de ajuns pentru a lucra legal in UK?