StartUP & Consiliere Financiar Contabila in UK prin ActeUK.com

ActeUK.com este un punct de legatura intre Companiile de Consultanta si Contabilitate din UK si Persoanele Self-Employed sau firmele LTD ce presteaza servicii in UK.

Oferim un pachet de servicii dedicat romanilor ce muncesc in Anglia sau romanilor aflati inca in tara, care doresc sa vina si sa munceasca in Marea Britanie sau sa-si deschida o afacere in UK.

Toate intalnirile se fac cu programare initiala. Va rugam sunati la numerele de telefon sau folositi formularele de inscriere sau contact, pentru a intra in legatura.

Oferim un pachet informational complet si sfaturi pe masura situatiei tale.

Cum sunt selectionate firmele ce ofera servicii de consultanta pe ActeUK.com?

Toate firmele prezente pe ActeUK.com sunt firme de contabilitate / consultanta care au experienta pe piata din UK si un feedback pozitiv in comunitate.

Consultanta este gratuita pentru toate serviciile oferite, daca ai venit din Romania si inca nu stii prea multe despre drepturile si obligatiile tale in UK, poti contacta una din companiile prezentate.

3739Aplicatii Primite
3Companii de Contabilitate
1368Recomandari
36Firme

SERVICII

Consultanta Gratuita pentru urmatoarele servicii:

 1. LEGAL

  Care este situatia ta in UK? Cum poti sa aplici pentru documentele necesare? Ai anumite drepturi si obligatii ca Self Emplyed? Care este calendarul de taxe in Anglia?

  Gaseste raspunsurile corecte pentru situatia ta, cu o consulatie gratuita.

 2. TAXE

  O noua tara, un nou calendar de taxe. Tu sti cand trebuie sa platesti taxele in UK?

  Afla acum cu o consultanta de taxe gratuita.

 3. CONTABILITATE

  Acum ca ai afacerea ta, fie ca LTD sau Self Employed, ce pasi poti face ca se te asiguri ca partea de contabilitate este tot timpul OK?

  Inregistreaza-te cu o firma de contabilitate si concentreaza-te doar asupra afacerii tale. De partea financiara ne ocupam noi!

VIZIUNE

Servicii de Consultanta

Firmele de contabilitate si consultanta cu experienta pe piata din UK sunt prezente pe ActeUK.com si ofera consultanta gratuita pentru toate serviciile oferite.

Daca ai venit din Romania recent, ai nevoie de o introducere in drepturile si obligatiile tale in UK. Poti contacta una din companiile listate aici pentru consultanta gratuita.

Oferta noastra pentru Tax Return este una din cele mai competitive de pe piata, fara comisioane, cu plata direct in cont.