StartUP & Consiliere Financiar Contabila in UK prin ActeUK.com

ActeUK.com este un punct de legatura intre Companiile de Consultanta si Contabilitate din UK si Persoanele Self-Employed sau firmele LTD ce presteaza servicii in UK.

Oferim pachete de servicii si aplicatii directe celor ce doresc sa vina si sa munceasca in UK sau sa-si deschida o afacere in UK.

Toate intalnirile se fac cu programare initiala. Va rugam sunati la numerele de telefon sau folositi formularele de inscriere sau contact, pentru a intra in legatura cu agentul de taxe respectiv.

Oferim un pachet informational complet si sfaturi pe masura situatiei tale.

Cum sunt selectionate firmele ce ofera servicii de consultanta pe ActeUK.com?

Toate firmele prezente pe ActeUK.com sunt firme de contabilitate / consultanta care au experienta pe piata din UK, sunt autorizate si mentin un feedback positiv.

Consultanta este gratuita pentru toate serviciile oferite.

Daca ai venit din Romania si inca nu stii prea multe despre drepturile si obligatiile tale in UK, poti contacta una din companiile prezentate pentru informatii detaliate pe situatia ta.

3739Aplicatii Primite
3Companii de Contabilitate
1368Recomandari
36Firme

SERVICII

Consultanta Gratuita pentru urmatoarele servicii:

 1. LEGAL

  Poti sa aplici pentru documentele necesare si ai anumite drepturi si obligatii ca Self Employed.

  Calendarul de taxe in Anglia – informatii si update constant legat de partea financiara a afacerii tale.

  Gaseste raspunsurile corecte pentru situatia ta, cu o consultatie gratuita.

 2. TAXE

  O noua tara, un nou calendar de taxe. Tu sti cand trebuie sa platesti taxele in UK?

  Afla acum cu o consultanta de taxe gratuita.

 3. CONTABILITATE

  Acum ca ai afacerea ta, fie ca LTD sau Self Employed, ce pasi poti face ca se te asiguri ca partea de contabilitate este tot timpul OK?

  Inregistreaza-te cu o firma de contabilitate si concentreaza-te doar asupra afacerii tale. De partea financiara ne ocupam noi!

VIZIUNE

Servicii Consultanta StartUP

Firmele de contabilitate si consultanta cu experienta pe piata din UK sunt prezente pe ActeUK.com si ofera consultanta gratuita pentru toate serviciile oferite.

Daca ai venit din Romania recent, ai nevoie de o introducere in drepturile si obligatiile tale in UK, poti contacta una din companiile listate aici pentru consultanta gratuita.

Oferta noastra pentru Tax Return este una din cele mai competitive de pe piata, fara comisioane ascunse, cu plata direct in cont.

Alege siguranta firmelor autorizate pentru Tax Return in UK.