Este important sa primesti informatii corecte si dintr-o sursa sigura

Intra in Contact prin email cu aceste companii de consultanta in UK

Comentariu real pe forum: Am tot citit intrebarile si raspunsurile de pe acest site, dar am o mare rugaminte. Se poate sa imi scrie cineva CLAR actele de care am nevoie si ordinea in care le pot obtine pentru a incepe o afacere mica ca hairdresser? Am inceput deja un curs si intre timp vreau sa prestez aceste servicii, poate sa imi explice cineva ce trebuie sa fac?

Raspunsul nostru: Fiecare situatie este diferita, nu exista o formula care functioneaza pentru toata lumea! Trebuie sa aveti in vedere ca fiecare Self-Employed  are propriul lui START, nu exista o solutie comuna!

ActeUK.com te pune in legatura cu companiile si serviciile necesare pentru a incepe si a mentine propria ta afacere in UK

Fie ca alegi varianta Self Employed – Liber Profesionist, fie ca doresti sa iti infintezi propria Companie LTD, gasesti la dispozitia ta un numar de firme care au ca obiect de activitatea Consiliere & Startup pentru Afaceri in UK.

Biroul EuroWin Solutions – Acte in UK taxe si contabilitate

Cum intru in contact?

  • T: 0203 675 89 03
Biroul Consulting Ro – Consultanta si Contabilitate Firma si Self-Employed

Cum intru in contact?

  • T: 0208 349 8040

Vom raspunde la solicitarea dumneavoastra prin email sau telefonic. Majoritatea companiilor vor stabili o intalnire pentru o consultatie sau va vor trimite informatiile necesare prin posta sau email.

Ofertele postate includ inregistrare/consultanta, consultanta financiara pentru Self Employed, Start Companie Ltd, taxe si impozite, asigurari necesare.

3739Aplicatii Primite
3Companii de Contabilitate
1368Recomandari
36Firme

Atunci cand incepi o activitate ca Self Employed, devine dificil sa-ti imparti in primul rand timpul: clienti, reclama, anunturi online, contabilitate, inregistrari, etc iti solicita timp si energie pentru a fi rezolvate si in plus ai timpul pe care il aloci in activitatea in sine.

Din acest motiv, ai nevoie de o comunicare stransa cu contabilul tau care devine un aliat in telul pe care vrei sa-l atingi.

De Ce Sa Alegi Serviciile de Consultanta?

Fiecare situatie este diferita, din experienta noastra, fiecare client are povestea lui.

Majoritatea aplicatiilor sunt facute gresit si influenteaza negativ startul tau, prin buna vointa a rudelor/prietenilor care incearca sa va ajute dupa experienta proprie.

Din pacate, majoritatea inregistrarilor si documentelor necesare sunt diferite de la caz la caz.

Programarile necesita timp si implicare, situatiile trebuie analizate cu atentie pentru o solutie personalizata pentru fiecare client, limba engleza si limbajul legal implica o doza in plus de risc ca situatia sa nu fie rezolvata.

Dupa rezultatele unui sondaj de opinie publicat vreme de 5 luni pe ActeUK.com la care au raspuns 1732 de persoane, principalul motiv pentru care cetatenii romani au fost respinsi in diferite stadii in StartUP in UK – peste 70% din votanti au ales documente intocmite gresit/insuficiente.

Nu lasa lucrurile la intamplare! Consultanta este gratuita, tot ce ai nevoie este sa te informezi corect dintr-o sursa sigura.

Pastreaza doar informatii corecte cand vine vorba de viitorul tau ca antreprenor in UK.