03/17/2008

Constructor UK – Pachet de servicii

Pachetul Constructor UK contine toate inregistrarile si documentatia necesare pentru munca in constructii, testarea pentru Sanatate si Siguranta si cardul CSCS.

Calificarile obtinute in Romania in constructii pot fi echivalate si constituie un avantaj in obtinerea unui card CSCS Experienced.

Pachetul de servicii Constructor in UK contine asistenta pentru aplicare si toate inregistrarile necesare, consultanta financiara si de taxe, asistenta financiara dupa inregistrare.

  • Asistenta pentru obtinerea Numarului de Asigurare Nationala
  • Inregistrarea Self Employed/CIS si obtinerea numarului UTR pentru plata taxelor
  • Testul de Protectia Muncii – Carte de pregatire (in limba romana), Programarea pentru testarea H&S (in limba romana) – Testul de protectia munci se face pe calculator intr-un centru special amenajat, cu traducere in casca in Limba Romana.
  • Asistenta in aplicarea pentru Cardul CSCS
  • Inregistrare pentru returnarea de taxe anuala si pregatirea dosarului de taxe cu un contabil autorizat, asistenta de taxe de la inregistrarea ca Self Employed si pe parcursul activitatii in UK, inchidere self employment si returnarea de taxe finala dupa intoarcerea in tara

Cu pachetul de servicii Constructor in UK ai posibilitatea sa:

  1. Prestezi servicii direct pentru o companie de constructii din UK pe baza de oferta
  2. Prestezi servicii prin intermediul unei agentii de plasare forta de munca care iti va face oferte doar daca ai toata documentatia legala
  3. Prestezi servicii ca Self Employed direct catre persoane private prin contract de prestari servicii (cleaner, nanny, ingrijitor, muncitor agricol, servicii IT, Sole Trader, Servicii in Constructii etc)

Aplica pentru pachetul complet – Constructor in UK

Inregistrare Contabilitate UK , ,
About ActeUK.com