02/07/2011

Tipuri de Mortgage in UK – Self Employed

Tipuri de Mortgage in UK pentru persoanele Self Employed

Cand solicitati un credit, niciodata sa nu declarati un venit mai mare decat cel real in speranta obtinerii unui credit mai mare de la banca. Daca venitul declarat nu este adevarat, veti sfarsi prin a lua imprumut un credit pe care nu il veti putea plati inapoi, deoarece sumele pe baza carora s-a calculat creditul nu sunt reale, si prin urmare nici sansele de a rambursa imprumutul nu vor fi reale.

CREDIT IPOTECAR -MORTGAGE in Marea Britanie

  • Self Certification Mortgages – creditorul foloseste informatia oferita de client cu privire la venitul acestuia, pt a putea fi calculata suma ce poate fi imprumutata. Self certification mortgage sunt oferite persoanelor angajate sau persoanelor fizice autorizate (self employed), care isi permit sa plateasca un avans, dar nu pot aduce documente justificatoarecare sa dovedeasca un venit lunar constant. Acest tip de credit imobiliar ofera o rata a dobanzii mai mare decat in cazul celorlalte credite.
  • 100% Mortgages – creditorul cere clientului un depozit in avans care sa acopere un anumit procent din valoarea imobilului cumparat, pt a-si proteja imprumutul acordat si pt a avea o garantie in vederea restituirii acestuia conform clauzelor contractuale. 100% Mortgages – nu necesita nici un depozit din partea solicitantului, si sunt oferite tuturor celor care cumpara un imobil pt prima data (first time buyers), dar rata dobanzii este mai mare decat la celelalte tipuri de credite.
  • Together/Plus Mortgages – se aseamana cu 100% mortgages, dar pot oferi pana la 125% din valoarea imobilului.
  • Buy-to-let Mortgages – reprezinta cel mai mare risc din partea celui care solicita imprumutul la baza acestui proces se afla intentia individului de a lua un credit cu imprumut de la banca, in vederea achizitionarii unui imobil pe care il va scoate pe piata spre inchiriere, in speranta de a-si recupera banii cu care sa ramburseze creditul primit.
Casa TA in UK ,
About ActeUK.com