02/07/2011

Cum poti sa faci Mortgage in UK?

Creditul Ipotecar – Mortgage

Creditul ipotecar Mortgage este un credit pe care il puteti lua cu imprumut si pe care va angajati sa il platiti pe o durata de timp prestabilita, adaugand la aceasta si plata dobanzii aferente. Rambursarea la timp si respectarea clauzelor specificate in contractul de imprumut, este asigurata de bunul pt care s-a cerut imprumutul (in acest caz un bun imobiliar). Nerespectarea clauzelor contractuale, aduce la desproprietarirea celui care a solicitat imprumutul si trecerea imobilului in proprietatea creditorului care a acordat imprumutul.

Daca luati credit de la banca pentru prima data, trebuie sa tineti seama de urmatoarele lucruri:

  1. trebuie sa gasiti tipul de credit care sa se potriveasca situatiei dvs personale (financiara, familiala, economica)
  2. trebuie sa imprumutati o suma pe care sunteti sigur ca o puteti returna la timp
  3. trebuie sa luati in considerare posibilele schimbari de circumstante, care pot afecta plata imprumutului (cresterea dobanzii bancare)

Tipurile principale de credit imobiliar – Mortgage in Marea Britanie

  • Fixed Rate Mortgages – rata dobanzii ramane aceeasi pt o perioada de timp prestabilita ( intre 2 si 10 ani) sau creditele cu rata fixa care se intind pe mai mult de 5 ani, sunt mai scumpe si implica  taxe mai mari in cazul unei rambursari inainte de termen.
  • Capped Rate Mortgages – aceasta rata este similara cu creditul cu rata fixa, dar in acest caz dobanda, desi nu poate depasi o valoara prestabilita,  poate sa coboare sub aceasta. De obicei, rata minima este impusa de la inceput. Rata fixa a dobanzii este oferita pentru o perioada intre 2 si 5 ani.
  • Discount Rate Mortgages – dobanda este redusa pana la 2% pe o perioda de timp prestabilita (1-5 ani).
  • Cashback Mortgages – ofera o suma de bani in valoare de 5% din avansul platit.


Casa TA in UK , ,
About ActeUK.com