02/08/2011

Taxa de drum in UK – Road Tax Anglia

Taxa de drum este obligatorie. Poate fi cumparata de la orice oficiu postal. Pentru a obtine discul care atesta ca ati platit taxa de drum, la ghiseul postal veti arata asigurarea masinii pe anul in curs si certificatul MOT. Ca si la inspectia tehnica anuala, preturile variaza in functie de data inregistrarii si de capacitatea cilindrica a masinii.

Masina Ta
02/07/2011

Permis de conducere britanic

Doriti sa aveti permis de conducere britanic? Iata cateva sfaturi care va vor fi de folos in vederea obtinerii permisului de conducere in Uk. Legislatia Marii Britanii spune ca orice persoana care implineste varsta de 17 ani si doreste sa invete sa conduca , are nevoie de un permis de conducere provizoriu, fara de care […]

Masina Ta
02/07/2011

Examinarea bebelusilor dupa nastere

Prima examinare a copilului dvs, va avea loc in primele 72 de ore de la nastere, incluzand si un test de auz.
Cea de-a doua examinare va avea loc intre 6-8 saptamani de la nastere, administrandui-se si primul vaccin ce va determina sistemul imunitar sa produca anticorpi, pentru a lupta cu potentialii virusi.

Medici UK
02/07/2011

Medicina de familie in UK

Pentru a va inregistra la un medic de familie, trebuie sa cautati cea mai apropiata clinica de adresa la care locuiti. Acolo vi se va da o fisa, vi se va face o consultatie, vi se va lua o proba de urina, veti fi cantarit si masurat si vi se vor cere detalii despre sanatatea dvs de pana atunci.

Medici UK
02/07/2011

Tipuri de Mortgage in UK – Self Employed

Self Certification Mortgages – creditorul foloseste informatia oferita de client cu privire la venitul acestuia, pt a putea fi calculata suma ce poate fi imprumutata. Self certification mortgage sunt oferite persoanelor angajate sau persoanelor fizice autorizate (self employed).

Casa TA in UK
02/07/2011

Cum poti sa faci Mortgage in UK?

Creditul ipotecar Mortgage este un credit pe care il puteti lua cu imprumut si pe care va angajati sa il platiti pe o durata de timp prestabilita, adaugand la aceasta si plata dobanzii aferente. Rambursarea la timp si respectarea clauzelor specificate in contractul de imprumut, este asigurata de bunul pt care s-a cerut imprumutul (in acest caz un bun imobiliar).

Casa TA in UK