Numarul NINo

Numarul NINo – Numar Asigurare Nationala UK – Contributiile la Nino pentru SE sau angajati

Self Employed UK

Self Employed UK – Persoana Fizica Autorizata – Ce trebuie sa stiti daca sunteti Self Employed

Declaratie TAXE

Returnare anuala taxe Self Employed Uk > Contabilitate si declaratia de venit anuala

Testare CSCS

Testarea Sanatate si Siguranta pentru obtinerea cardului CSCS necesar in constructii

Companie LTD

Servicii de Inregistrare companie LTD in UK in 24 de ore, contabilitate si taxe

Home » Shared Applications

ActeUK Shared Applications – Economiseste Timp & Bani

ActeUK Shared Applications – Economiseste Timp & Bani

Este timpul sa ai un avantaj major

Prin acteUK – shared applications economisesti timp si bani si te asiguri ca documentele tale de munca in UK sunt tot timpul in regula. Prin aplicarea la acest serviciu, vei fi tu contactat pentru rezolvarea problemelor si documentelor de care ai nevoie pentru a fi perfect legal in UK.

ActeUK Aplicatii Consultanta UK

Cum functioneaza?

In avantajul tau. ActeUK Shared Applications functioneaza prin trimiterea aplicatiilor tale pe situl acteuk.com la o lista de companii de incredere, specializate pe consultanta si contabilitate aflate pe intreg teritoriul UK.

Ce avantaje am?

Companiile te vor contacta pe tine cu oferte prin email sau telefonic pentru rezolvarea problemelor tale. In acest fel, nu mai cauti tu pe cineva care sa-ti rezolve problemele – esti cautat cu rezolvari la problemele tale. Este simplu si rapid!

Cat dureaza?

Aplicatiile primesc un raspuns in maxim 24 de ore. Trebuie sa fiti pregatit pentru a raspunde la telefon si sa poti verifica contul de email.

Cat costa?

ActeUK Shared Applications este un serviciu gratuit. Costurile sunt preturile de lista oferite de companiile de consultanta si contabilitate pentru prestarea serviciilor de care ai nevoie. Acestea variaza in functie de oferta lor curenta, dar tu esti cel care decide oferta cea mai buna pentru tine.

Ce trebuie sa fac?

ActeUK Shared Applications - simplu si rapid

Completeaza formularul Aplicatie Globala aflat aici sau oricare formular cu cerere de servicii de pe website si esti deja inscris!

Advertisements