Numarul NINo

Numarul NINo – Numar Asigurare Nationala UK – Contributiile la Nino pentru SE sau angajati

Self Employed UK

Self Employed UK – Persoana Fizica Autorizata – Ce trebuie sa stiti daca sunteti Self Employed

Declaratie TAXE

Returnare anuala taxe Self Employed Uk > Contabilitate si declaratia de venit anuala

Testare CSCS

Testarea Sanatate si Siguranta pentru obtinerea cardului CSCS necesar in constructii

Companie LTD

Servicii de Inregistrare companie LTD in UK in 24 de ore, contabilitate si taxe

Home » Noutati Legislatie

Statistici Home Office de CRIZA

Statistici Home Office de CRIZA

Home Office a publicat ultimele statistici privitoare la acordarea Permiselor de Munca si a Certificatelor de Inregistrare in UK pentru cetatenii romani si bulgari.

Aplicatiile pentru dreptul de munca din partea cetatenilor din Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Latvia, Lituania, Polonia si Slovakia au scazut la cel mai jos nivel de cand aceste tari au aderat la UE in 2004. In primele 3 luni de zile ale anului 2009 au fost 23,000 de aplicatii, comparat cu 48,755 in aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta scadere drastica este in parte datorata in principal aplicantilor de cetatenie Poloneza care constituie numai 12,000 din totalul raportat, comparat cu 32,000 in 2008.

Cat despre Romani si Bulgari, numarul aplicatiilor a scazut la cel mai jos nivel de cand aceste doua tari au aderat la Uniunea Europeana in 2007. Au fost 610 aplicatii pentru drept de munca si 6,205 cereri de certificate de inregistrare, precum yellow card, blue card in categoriile self-employed, dependent sau student in perioada Ianuarie Martie 2009.

statisticsRaportul cuprinde perioada Ianuarie-Martie 2009 si prezinta detaliat numarul de aplicatii procesate, numarul de aplicatii respinse si care este sectorul care inregistreaza cele mai multe cereri/respingeri.

Cetatenii romani care muncesc in Uk ca Self Employed reprezinta categoria cu cele mai numeroase aplicatii pentru Certificatul de Inregistrare� (Cardul Galben) precum si pentru dreptul de munca ca angajat (Cardul albastru) acordat membrilor familiei

Numarul cetatenilor romani care aplica pentru cardul Galben este aproape dublu in comparatie cu cetatenii bulgari.

Cetatenii bulgari aplica in numar mare pentru Cardul galben pentru studenti care ofera drept de munca ca angajat pe durata studiilor in limita a 20 de ore pe saptamana.

Ppdf-fileuteti salva documentul original aici in format PDF.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa websitul http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/documents/aboutus/reports/bulgarianromanian/ – in limba Engleza

Advertisements