Home » Aplica Online

Nota inainte de completarea aplicatiei online

Aplicare servicii ActeUKAplicarea pentru serviciile oferite se face completand formularul de mai jos. Inainte de a face aplicatia, va rugam sa verificati daca aveti la indemana toate informatiile si documentele cerute.

In functie de situatie, veti primi oferte din partea companiilor de consultanta si contabilitate inscrise in serviciul ActeUK – Shared Applications.

Programarile se fac cel putin cu o zi inainte si vor fi stabilite de comun acord. Va rugam sa va asigurati ca puteti raspunde la telefon sau email dupa ce ati trimis aplicatia.

Ce se intampla dupa ce completati aplicatia?

Aplicatia dumneavoastra va fi trimisa imediat catre companiile de contabilitate si consultanta inscrise in serviciul Shared Applications. Fiecare companie in parte va va contacta cu oferta proprie, este important sa alegeti dumneavoastra oferta care raspunde nevoilor dumneavoastra.

Va rugam sa fiti pregatiti pentru a merge la o intalnire la sediul acestor companii si sa va pregatiti documentele necesare.

Date de contact
  1. (obligatoriu)
  2. (obligatoriu)
  3. (obligatoriu)
  4. (obligatoriu)
Documente pe care le detineti
Pachete de servicii Self Employed
Selectati serviciile necesare
Testare si Card CSCS pentru Constructii
De unde ati auzit de serviciile noastre?
  1. (obligatoriu)
  2. (obligatoriu)
  3. (obligatoriu)
  4. Captcha
 

Aplicatia si datele dumneavoastra de contact sunt stocate in baza de date acteUK.com si sunt folosite pentru a procesa cererea facuta de dumneavoastra prin completarea detaliilor in formular.

Prin trimiterea acestui formular, sunteti de acord sa primiti notificari pe email si sa fiti inscris in lista noastra de Newsletter, pentru servicii viitoare sau promotii.