Home » Recomandari Clienti

ActeUK Marturii Clienti Acteuk.com are doar 3 ani si in tot acest timp am adunat foarte multe intrebari de la voi dar si multe multumiri.

Va multumim la randul nostru pentru ca ati fost clientii nostri si va dorim succes in UK si in tot ce va propuneti.

Dani

Catre Mr Adrian.Va multumesc pentru raspunsul la toate intrebarile mele! Toate cele bune!

Iovan

Multumesc, nu stiu cum as fi reusit fara dumneavoastra! In 10 minute am inteles in sfarsit ce trebuie sa fac ca sa fiu legal in UK si mai ales, cum sa imi intregesc familia acordand drept de munca sotiei mele. Va multumesc, mult succes in activitate.

Marian R

Am reusit in sfarsit ca trec blestematul de interviu, cu mari emotii dar acum pot sa merg mai departe, va multumesc marian.

Alina P

Salut, va multumesc pentru ajutorul cu contul bancar, dupa atatea refuzuri nici nu mai speram sa se rezolve ceva. Va multumesc inca o data si mult succes!

Dorina Bucuresti

Aplicatia mea pentru taxe a mers foarte repede, nici nu ma asteptam sa se rezolve totul atat de rapid si usor. Multumesc domnisoarei Irina pentru sfaturile foarte utile. Salutari echipei inca o data.

Ianos K Odorhei

Cand am venit in UK stiam doar ca vreau sa incep de la 0 dar nu aveam nici cea mai mica idee cum am sa fac acest lucru. Am venit la dumneavoastra si acum sunt Self Employed si am licenta PCO, am propria masina in taximetrie si castig mult mai bine decat in constructii. Va multumesc ca ati avut rabdare cu mine, chiar daca a durat mult pana am reusit sa rezolv totul acum sunt linistit.