Home » Contact

Este important sa primesti informatii corecte si dintr-o sursa sigura

Comentariu real pe forum: Am tot citit intrebarile si raspunsurile de pe acest site, dar am o mare rugaminte. Se poate sa imi scrie cineva CLAR actele de care am nevoie si ordinea in care le pot obtine pentru a incepe o afacere mica ca hairdresser? Am inceput deja un curs si intre timp vreau sa prestez aceste servicii, poate sa imi explice cineva ce trebuie sa fac?

Raspunsul nostru: Fiecare situatie este diferita, nu exista o formula care functioneaza pentru toata lumea! Trebuie sa aveti in vedere ca fiecare Self-Employed  are propriul lui START, nu exista o solutie comuna!

Ai nevoie de Consultanta in UK?

 • Consultanta este gratuita, serviciile sunt cu plata. Alege oferta care iti convine mai mult si care se potriveste cu situatia ta.
 • Primesti informatii dintr-o sursa sigura si bazate pe experinta indelungata
 • Poti sa planuiesti pasii de inregistrare si felul in care iti vei dezvolta afacerea
 • Am nevoie de asigurare profesionala? Majoritatea activitatilor Self Employed necesita o asigurare profesionala
 • Identifici serviciile de care ai nevoie in prezent si care vor fi pasii urmatori

Atunci cand incepi o activitate ca Self Employed, devine dificil sa-ti imparti in primul rand timpul: clienti, reclama, anunturi online, contabilitate, inregistrari, etc iti solicita timp si energie pentru a fi rezolvate si in plus ai timpul pe care il aloci in activitatea in sine. Din acest motiv, ai nevoie de o comunicare stransa cu contabilul tau care devine un aliat in telul pe care vrei sa-l atingi.

Ofertele postate includ inregistrare/consultanta, consultanta financiara pentru Self Employed, Start Companie Ltd, taxe si impozite, asigurari necesare pentru activitate.

Acteuk.com te pune in legatura cu companiile si serviciile necesare pentru a 

incepe si a mentine propria ta afacere in UK.

Fie ca alegi varianta Self Employed – Liber Profesionist, fie ca doresti sa iti infintezi propria Companie LTD, prin acteuk.com gasesti la dispozitia ta un numar de firme care au ca obiect de activitatea Consiliere & Startup pentru Afaceri in UK.

Biroul EuroWin Solutions – Acte in UK taxe si contabilitate

Cum intru in contact?

 • T: 0203 675 89 03

Vom raspunde la solicitarea dumneavoastra prin email sau telefonic. Majoritatea companiilor vor stabili o intalnire pentru o consultatie sau va vor trimite informatiile necesare prin posta sau email.

Biroul Consulting Ro – Consultanta si Contabilitate Firma si Self-Employed

Cum intru in contact?

 • T: 0208 349 8040

Vom raspunde la solicitarea dumneavoastra prin email sau telefonic. Majoritatea companiilor vor stabili o intalnire pentru o consultatie sau va vor trimite informatiile necesare prin posta sau email.

Intra in Contact prin email cu aceste companii de consultanta in UK

 1. (obligatoriu)
 2. (obligatoriu)
 3. (obligatoriu)
 4. (obligatoriu)
 5. (obligatoriu)
 

De ce sa alegi serviciile de Consultanta in UK?

Fiecare situatie este diferita, din experienta noastra, fiecare client are povestea lui. Majoritatea aplicatiilor sunt facute gresit si influenteaza negativ startul dumneavoastra in UK prin buna vointa rudelor/prietenilor care incearca sa va ajute dupa experienta proprie.

Din pacate, majoritatea inregistrarilor si documentelor necesare sunt diferite de la caz la caz, programarile necesita timp si implicare, situatiile trebuie analizate cu atentie pentru o solutie personalizata pentru fiecare client.

Dupa rezultatele unui sondaj de opinie publicat vreme de 5 luni pe acteuk.com la care au raspuns 1732 de persoane, principalul motiv pentru care cetatenii romani au fost respinsi la inceperea unei afaceri in UK – peste 70% din votanti au ales documente intocmite gresit/insuficiente pentru aplicatiile NINo sau inregistrarile Self Employed.

Nu lasa lucrurile la intamplare!