Home » Catalog Firme

Cum va inscrieti in Catalogul de Firme Romanesti din UK?

Catalog Firme UKFiecare listare in catalog cuprinde pe langa datele complete de contact si o scurta prezentare a companiei dumneavoastra, 3 imagini si o prezentare a serviciilor pe care le prestati.

Catalog Firme Romanesti Anglia

Prin intermediul acestui catalog de firme romanesti in UK intrati in contact mai usor cu alte companii romanesti din diaspora pentru parteneriate comerciale sau schimb de servicii.

ActeUK.com iti ofera un CUPON DISCOUNT pentru listarea firmei tale GRATUIT

Inregistrare Firma sau activitate Self Employed

Va punem la dispozitie Cupoane Discount pentru a va Promova Firma sau Activitatea Self-Employed in Catalogul de Firme Romanesti din Marea Britanie.

Cupon Discount £30 Partener4355467321

Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti acest cod la inscriere si iti poti inscrie Firma sau Activitatea ca Self Employed Gratuit.

Cuponul este valabil pentru 50 de inregistrari pana in data de 01.10.2012 – grabeste-te sa il folosesti!

Speram ca prin intermediul nostru veti gasi partenerul ideal pentru dezvoltarea afacerilor dumneavoastra in Marea Britanie.

In cazul in care nu gasiti categoria la care va incadrati – de ex: transport – va rugam sa ne contactati pentru a o adauga in catalogul de firme si pentru a putea face inregistrare firmei dumneavoastra.

Inscrie Firma sau Activitatea Self Employed

Prezentare Completa!

 • Adresa + Codul Postal
 • Datele de Contact
 • Prezentarea firmei sau a activitatii
 • Logo Firma
 • Imagini Portofoliu/Grafica
 • Lista de servicii prestate

Catalogul Firmelor si Serviciilor Romanesti in UK – Creaza un Cont Gratuit si poti sa inregistrezi Firma sau activitatea ta ca Self Employed in cateva minute.

Creaza Cont Gratuit acum!

 

De ce un Catalog de Firme Romanesti in UK?

Catalogul Firme UK

Pentru ca avem nevoie sa comunicam!

Prin intermediul acestui Catalog de firme romanesti in UK intrati in contact mai usor cu alte companii romanesti din diaspora pentru parteneriate comerciale sau schimb de servicii.

In plus, gasiti toate ofertele intr-un singur loc, puteti lasa comentarii sau recenzii pe fiecare prezentare de firma si puteti sa va promovati propriile oferte de prestarii servicii sau ofertele de companie.

Catalog Firme Romanesti in UK – Listari Active
 • Super Financial Limited – Contabilitate E10
  Super Financial LTD // Nu percepem comision de la clienti din suma retunata de la TAX RETURN – Evidenta contabila pentru companii de la £50/luna – Tax return de la £50/luna – Inregistrare pentru UTR gratuit – Consultare telefonica gratuita // Sunteti Self-Employed si aveti venituri brute ce depasesc £25.000/an? Inregistrarea unei comapnii (LTD), o […]
  superfinancial
 • EasyMk Marketing Profesional
  EasyMk este o companie menita sa sprijine afacerile mici si mijlocii aplicand un marketing sanatos si profesional prin consultantii acesteia. Poti afla mai multe despre avantajele si beneficiile EasyMk intrand pe www.easymk.co.uk.
  EasyMk
 • Tax Expert Accountancy – Londra E10
  Tax Expert Accountancy ofera consiliere si servicii de contabilitate pentru persoane fizice si companii LTD inregistrate in UK. Cu o experienta vasta in domeniu pe piata londoneza, echipa noastra de specialisti ofera servicii care intrunesc cele mai inalte standarde de calitate. Serviciile pe care biroul nostru vi le pune la dispozitie sunt urmatoarele: Pers […]
  Cornelia Elia
 • WeDo Accounting
  Te gandesti sa incepi o afacere?? Noi te putem ajuta oferindu-ţi preţuri foarte atractive! Echipa noastră de contabili calificaţi şi autorizaţi în UK vă oferă o gamă variată de servicii pentru companii Limited şi persoane self-employed: – Pentru Ltd/ companii: ● Ȋnfiinţarea unei noi companii ● Contabilitatea anuală ● Book-Keeping ● VAT Return/ Rambursarea T. […]
  Oana-Mihaela
 • Ester Tours
  Ester Tours va ofera oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transport de persoane din Romania – Anglia in orasele : Calais , Dover , Maidstone , Londra , Luton , Milton Keynes , Northampton , Coventry, Birmingham , Manchester., indiferent daca scopul vizitei dvs este […]
  Ester Tours
 • Traduceri si Consultanta
  Traduceri autorizate/legalizate, financiar-bancare, economice, medicale , IT, corespondenta, realizate in mai putin de 24 de ore! Traducator cu sigiliul si semnatura depuse la Consulatul Romaniei. Preturi de la £10/pagina. Servicii profesionale de redactare/corectare CV-uri, scrisori de intentie, recomandari, formulare Servicii de interpretariat la cele mai […]
  Traduceri-Consultant
 • FOODEX
  Primul si cel mai ieftin Cash&Carry de produse alimentare Romanesti, cu peste 1500 de articole.
  foodex
 • Tax and Legal Centre LTD
  Tax and Legal Centre Ltd este o companie de consultanta si contabilitate, care ofera o gama variata de servicii in vederea usurarii acomodarii noilor veniti in UK.
  cristina.tax.legal
 • IQ NET CONSULTING LTD
  Misiunea noastra este de a oferi servicii si sfaturi profesionale clientilor nostri. Oferim atat consultanta pentru Business StartUp si Promovare Business precum si consultanta in domeniul IT. La solicitarea clientilor nostri, oferim asistenta in Limba Engleza
  iqnet
 • Gold Pen Accounting
  Gold Pen Accountant & Business Services Ltd. ofera servicii de contabilitate si de consultanta.
  Gold Pen Accounting